Friday, January 23, 2015

ΟΙΕΛΕ : Ο ΣΙΕΙΕ έχει μετατραπεί σε προεκλογικό Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

ΟΙΕΛΕ : Ο ΣΙΕΙΕ έχει μετατραπεί σε προεκλογικό Γραφείο Τύπου της  Νέας  Δημοκρατίας


     Στόχος της ΟΙΕΛΕ δεν είναι, όπως ψευδώς για μία ακόμη φορά αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΙΕΙΕ, η κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης

      Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ελλάδος καταγγέλλει τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων ότι έχει μετατραπεί σε προεκλογικό Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την καταγγελία που έκανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να καταργήσει την ιδιωτική εκπαίδευση.
      Η ΟΙΕΛΕ ξεκαθαρίζει ότι την αφορά η επίθεση του ΣΙΕΙΕ στο ΣΥΡΙΖΑ., αλλά ωστόσο , σημειώνει «δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την ταύτιση της φρασεολογίας του ΣΙΕΙΕ με την κυβερνητική προπαγάνδα τρομοκράτησης της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μην ανατραπεί η κοινωνιοκτόνος πολιτική των Μνημονίων».
                    Η  ΟΙΛΕ στο ανακοινωθέν της υπογραμμίζει ότι:
-   Η διαφορά μας από τον ΣΙΕΙΕ μπροστά στην εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου είναι φανερή σε κάθε πολίτη.
-  Η Ομοσπονδία μας έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα κόμματα και θα δημοσιεύσει τις επόμενες ημέρες αναλυτικά τις θέσεις τους για την ιδιωτική εκπαίδευση, έτσι ώστε οι συνάδελφοί μας να ενημερωθούν πλήρως και με δημοκρατικούς όρους για τις προγραμματικές δεσμεύσεις όλων των παρατάξεων για τον κλάδο μας.
-   Οφείλουν να αντιληφθούν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου των Ιδιοκτητών ότι το πάρτι της ασυδοσίας και της αυθαιρεσίας φθάνει στο τέλος του.
-   Αρκετά έχει στοιχήσει στη χώρα, στη κοινωνία και στην ιδιωτική εκπαίδευση η εγκαθίδρυση ενός μεσαιωνικού καθεστώτος πλήρους αδιαφάνειας στα ιδιωτικά σχολεία.
-  Στόχος της ΟΙΕΛΕ δεν είναι, όπως ψευδώς για μία ακόμη φορά αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΙΕΙΕ, η κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης. (Η ΟΙΕΛΕ παραθέτει εδώ το σχετικό απόσπασμα του καταστατικού).

       Πηγή : http://www.esos.gr/arthra/36613/oiele-o-sieie-ehei-metatrapei-se-proeklogiko-grafeio-typoy-tis-neas-dimokratias

No comments:

Post a Comment